Polední menu
15. 12. 2025 ‐ 19. 12. 2025
11-15 hod
Pondělí 15. 12.
| Polévka | ||
| Bramborová polévka s houbami A:1,7,9 | 49 Kč | |
| Hlavní jídla | ||
| Grilovaná vinná klobása, smetanová bramborová kaše, kyselá okurka A:1,3,7,12 | 160 Kč | |
| Kuřecí paličky pečené v medu a sezamových semínkách, bramborové hranolky, tomatovo-bylinkový dip A:1,3,7,11 | 165 Kč | |
| Steak z vepřové krkovičky s cibulovými kroužky, bramborové hranolky, tatarská omáčka A:1,3,7 | 165 Kč | |
| Týdenní nabídka | Hovězí striploin na grilu, pepřová omáčka opečené brambůrky grenaille A:1,3,7 | 285 Kč |
| Dýňové rizoto s modrým sýrem a kuřecím prsíčkem vařeným v sous vide A:1,3,7 | 215 Kč | |
| Steak z tuňáka marinovaný v limetové omáčce se středozemní zeleninou A:1,3,4,7,8 | 245 Kč | |
| Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
| Malinový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Úterý 16. 12.
| Polévka | ||
| Hovězí vývar s masem a nudlemi A:1,3,9 | 49 Kč | |
| Hlavní jídla | ||
| Hovězí pečeně po burgundsku s máslovou zeleninou, bramborové rösty A:1,3,7,9 | 169 Kč | |
| Smažená kuřecí jatýrka, uzené bramborové pyré, tomatový salátek A:1,3,7 | 160 Kč | |
| Krůtí medailonky s omáčkou z červeného vína a jalovce, zeleninová rýže A:1,3,7,12 | 165 Kč | |
| Týdenní nabídka | Hovězí striploin na grilu, pepřová omáčka opečené brambůrky grenaille A:1,3,7 | 285 Kč |
| Dýňové rizoto s modrým sýrem a kuřecím prsíčkem vařeným v sous vide A:1,3,7 | 215 Kč | |
| Steak z tuňáka marinovaný v limetové omáčce se středozemní zeleninou A:1,3,4,7,8 | 245 Kč | |
| Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
| Malinový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Středa 17. 12.
| Polévka | ||
| Hráškový krém s krutónky A:1,3,7,9 | 49 Kč | |
| Hlavní jídla | ||
| Sekané hovězí maso dušené s fazolemi, rajčaty a římským kmínem, těstoviny A:1,3,7 | 165 Kč | |
| Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušeným rajčetem, bramborové pyré A:1,3,7 | 160 Kč | |
| Steak z vepřové pečeně s omáčkou z černého piva, baby kapustičkou, bramborové placky A:1,3,7 | 165 Kč | |
| Týdenní nabídka | Hovězí striploin na grilu, pepřová omáčka opečené brambůrky grenaille A:1,3,7 | 285 Kč |
| Dýňové rizoto s modrým sýrem a kuřecím prsíčkem vařeným v sous vide A:1,3,7 | 215 Kč | |
| Steak z tuňáka marinovaný v limetové omáčce se středozemní zeleninou A:1,3,4,7,8 | 245 Kč | |
| Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
| Malinový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Čtvrtek 18. 12.
| Polévka | ||
| Drůbeží krém s cizrnou A:1,7,9 | 49 Kč | |
| Hlavní jídla | ||
| Biftečky z mletého masa balené v pancettě, omáčka ze zeleného pepře, bramborové hranolky A:1,3,7 | 160 Kč | |
| Hovězí kýta pečená na česneku, smetanový špenát, karlovarský knedlík A:1,3,6 | 169 Kč | |
| Wrap s kuřecím masem, avokádem a zeleninou, tomatová salsa, bramborové hranolky A:1,3,7 | 165 Kč | |
| Týdenní nabídka | Hovězí striploin na grilu, pepřová omáčka opečené brambůrky grenaille A:1,3,7 | 285 Kč |
| Dýňové rizoto s modrým sýrem a kuřecím prsíčkem vařeným v sous vide A:1,3,7 | 215 Kč | |
| Steak z tuňáka marinovaný v limetové omáčce se středozemní zeleninou A:1,3,4,7,8 | 245 Kč | |
| Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
| Malinový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Pátek 19. 12.
| Polévka | ||
| Kulajda s vejcem A:1,3,7 | 49 Kč | |
| Hlavní jídla | ||
| Vepřová plec dušená na kmíně, basmati rýže, salátek z červené řepy A:1,3,7 | 160 Kč | |
| Smažená sýrová variace, pažitkové brambory, tatarská omáčka A:1,3,7 | 160 Kč | |
| Čevapčiči s dipers hranolkami, sekanou cibulkou, ajvarem a hořčicí A:1,3,7 | 165 Kč | |
| Týdenní nabídka | Hovězí striploin na grilu, pepřová omáčka opečené brambůrky grenaille A:1,3,7 | 285 Kč |
| Dýňové rizoto s modrým sýrem a kuřecím prsíčkem vařeným v sous vide A:1,3,7 | 215 Kč | |
| Steak z tuňáka marinovaný v limetové omáčce se středozemní zeleninou A:1,3,4,7,8 | 245 Kč | |
| Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
| Malinový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Sobota 20. 12.
| V sobotu polední menu nepodáváme |
Neděle 21. 12.
| V neděli polední menu nepodáváme |
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.



