Polední menu
16. 6. 2025 ‐ 20. 6. 2025
11-15 hod
Pondělí 16. 6.
Polévka | ||
Gulášová A:1,3,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Steak z krůtího prsa s hříbkovou omáčkou, bramborové mřížky A:1,3,7 | 165 Kč | |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí, smažená cibulka A:1,3,7 | 160 Kč | |
Řecké vepřové stifado se stříbrnými cibulkami a olivami, opečené grenaille A:1,3,7 | 165 Kč | |
Týdenní nabídka | Pečená vepřová žebírka s omáčkou lousiana, opečený pita chléb, kukuřičný klas A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Grilované kuřecí prso supreme s olivovou tapenádou, bramborové resty A:1,3 | 225 Kč | |
Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v hoi-sin omáčce , wasabi bramborové pyré A:1,4,7 | 249 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Jahodový řez se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Úterý 17. 6.
Polévka | ||
Bramborová s houbami A:1,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Kuřecí prso zapečené s broskví, bramborové hranolky A:1,7 | 160 Kč | |
Wok z vepřového masa s thajskou zeleninou, dušená basmati rýže A:1,3,7 | 165 Kč | |
Smažený karbanátek, máslová bramborová kaše, kyselá okurka A:1,3,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Pečená vepřová žebírka s omáčkou lousiana, opečený pita chléb, kukuřičný klas A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Grilované kuřecí prso supreme s olivovou tapenádou, bramborové resty A:1,3 | 225 Kč | |
Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v hoi-sin omáčce , wasabi bramborové pyré A:1,4,7 | 249 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Jahodový řez se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Středa 18. 6.
Polévka | ||
Kuřecí vývar, fritátové nudle, zelenina A:1,3,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Hovězí svíčková na smetaně, brusinkový terč, houskový knedlík A:1,3,7,10 | 160 Kč | |
Indická tika masala, dušená basmati rýže A:1,3,7 | 165 Kč | |
Uzená vepřová krkovička se švestkovou omáčkou, opečené bramborové šišky se slaninou A:1,3,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Pečená vepřová žebírka s omáčkou lousiana, opečený pita chléb, kukuřičný klas A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Grilované kuřecí prso supreme s olivovou tapenádou, bramborové resty A:1,3 | 225 Kč | |
Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v hoi-sin omáčce , wasabi bramborové pyré A:1,4,7 | 249 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Jahodový řez se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Čtvrtek 19. 6.
Polévka | ||
Zelná s klobásou A:1,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Špagety s boloňskou omáčkou, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 165 Kč | |
Smažené žampiony, brambor vařený v páře, tatarská omáčka A:1,3,7 | 160 Kč | |
Kuře na paprice zjemněné zakysanou smetanou, bramborové halušky A:1,3,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Pečená vepřová žebírka s omáčkou lousiana, opečený pita chléb, kukuřičný klas A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Grilované kuřecí prso supreme s olivovou tapenádou, bramborové resty A:1,3 | 225 Kč | |
Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v hoi-sin omáčce , wasabi bramborové pyré A:1,4,7 | 249 Kč | |
Jahodový řez se šlehačkou A:1,3,7,8 | 49 Kč | |
Čokoládový dort A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Pátek 20. 6.
Polévka | ||
Dršťková z hlívy ústřičné A:1,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Kuřecí ražniči, americké kořeněné brambory, sekaný ledový salát, koktejlový dresing A:1,3,7 | 165 Kč | |
Smažená sýrová variace, pažitkové brambory, tatarská omáčka A:1,3,7 | 160 Kč | |
Plněný paprikový lusk v tomatové omáčce, houskový knedlík A:1,3,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Pečená vepřová žebírka s omáčkou lousiana, opečený pita chléb, kukuřičný klas A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Grilované kuřecí prso supreme s olivovou tapenádou, bramborové resty A:1,3 | 225 Kč | |
Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v hoi-sin omáčce , wasabi bramborové pyré A:1,4,7 | 249 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Jahodový řez se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Sobota 21. 6.
V sobotu polední menu nepodáváme |
Neděle 22. 6.
V neděli polední menu nepodáváme |
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.