Polední menu
10. 2. 2025 ‐ 14. 2. 2025
11-15 hod
Pondělí 10. 2.
Polévka | ||
Gulášová A:1,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Marinovaná vepřová krkovička, pečená brambora plněná bylinkovým sýrem žervé A:1,7 | 165 Kč | |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí, smažená cibulka A:1,3,9 | 160 Kč | |
Quesadilla s kuřecími nugetkami, zeleninou a sýrem čedar, bramborové hranolky A:1,3,7 | 165 Kč | |
Týdenní nabídka | Filírovaný hovězí flank steak, bramborové dipers hranolky, čedarová omáčka, jalapeňos papričky A:1,7 | 245 Kč |
Tagliatelle s lososem a brokolicí, strouhaný sýr grana padano A:1,3,4,7 | 225 Kč | |
Kuřecí prso supreme na zeleninovém ratatouille, americké brambory, omáčka demi-glace A:9 | 225 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Tvarohový cheesecake se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Úterý 11. 2.
Polévka | ||
Zeleninový krém s krutóny A:1,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Vepřová plec na slanině, dušená basmati rýže nebo houskový knedlík A:1,3,7 | 160 Kč | |
Kuřecí steak s kaparovou omáčkou, mačkané brambory s cibulkou A:1,7 | 165 Kč | |
Pečené kuřátko marinované v jojurtu, salát tabouleh, salátek s limetovou zálivkou A:1,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Filírovaný hovězí flank steak, bramborové dipers hranolky, čedarová omáčka, jalapeňos papričky A:1,7 | 245 Kč |
Tagliatelle s lososem a brokolicí, strouhaný sýr grana padano A:1,3,4,7 | 225 Kč | |
Kuřecí prso supreme na zeleninovém ratatouille, americké brambory, omáčka demi-glace A:9 | 225 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Tvarohový cheesecake se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Středa 12. 2.
Polévka | ||
Kuřecí vývar se smaženým hráškem A:1,3,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Marinovaný vepřový bůček v Hoi-Sin omáčce, pikantní nudle a asijské bylinky A:1,3 | 160 Kč | |
Anglický roastbeef, bramborové hranolky, tatarská omáčka A:1,3,7 | 170 Kč | |
Těstoviny s kuřecím masem, pečenou červenou řepou a ricotou A:7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Filírovaný hovězí flank steak, bramborové dipers hranolky, čedarová omáčka, jalapeňos papričky A:1,7 | 245 Kč |
Tagliatelle s lososem a brokolicí, strouhaný sýr grana padano A:1,3,4,7 | 225 Kč | |
Kuřecí prso supreme na zeleninovém ratatouille, americké brambory, omáčka demi-glace A:9 | 225 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Tvarohový cheesecake se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Čtvrtek 13. 2.
Polévka | ||
Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a nudlemi A:1,3,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Hovězí nudličky Stroganoff, dušená basmati rýže A:1,3,7 | 165 Kč | |
Smažená sýrová variace, pažitkové brambory, tatarská omáčka A:1,3,7 | 160 Kč | |
Vykostěné kuřecí stehno marinované v kari jogurtu, americké brambory A:1,7 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Filírovaný hovězí flank steak, bramborové dipers hranolky, čedarová omáčka, jalapeňos papričky A:1,7 | 245 Kč |
Tagliatelle s lososem a brokolicí, strouhaný sýr grana padano A:1,3,4,7 | 225 Kč | |
Kuřecí prso supreme na zeleninovém ratatouille, americké brambory, omáčka demi-glace A:9 | 225 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Tvarohový cheesecake se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Pátek 14. 2.
Polévka | ||
Frankfurtská s párkem A:1,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Smažený holandský řízek, mačkané brambory s cibulkou, okurkový salátek A:1,7 | 165 Kč | |
Bramborové noky s kuřecím masem, smetanou a pečenou dýní, strouhaný sýr grana padano A:1,3,7 | 160 Kč | |
Vepřová roláda na šouletu s lesními houbami, rajčatový salátek A:1,3 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Filírovaný hovězí flank steak, bramborové dipers hranolky, čedarová omáčka, jalapeňos papričky A:1,7 | 245 Kč |
Tagliatelle s lososem a brokolicí, strouhaný sýr grana padano A:1,3,4,7 | 225 Kč | |
Kuřecí prso supreme na zeleninovém ratatouille, americké brambory, omáčka demi-glace A:9 | 225 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Tvarohový cheesecake se šlehačkou A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Sobota 15. 2.
V sobotu polední menu nepodáváme |
Neděle 16. 2.
V neděli polední menu nepodáváme |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.